Di MarniKaraja

Over KARAJA

KARAJA, opgericht in 1985, is vandaag de dag een gerenommeerd merk in decoratieve cosmetica. Het biedt een uitgebreide reeks innovatieve professionele make-up aan, gericht op vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur en hun eigen persoonlijkheid. Daarnaast hechten zij waarde aan de gezondheid van hun huid en zoeken daarom producten van absolute topkwaliteit en bewezen effectiviteit.

Kwaliteit en innovatie

Met veilige en effectieve formules biedt KARAJA een UITSTEKEND product, dat de elegantie, aantrekkingskracht en creativiteit belichaamt die wereldwijd erkend wordt als typisch Italiaans. Achter elk KARAJA-product staat een betrouwbare, serieuze onderneming die exclusieve, hoogwaardige en technologisch geavanceerde producten maakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Onze missie

Onze missie draait om uitmuntende kwaliteit en constante innovatie. Met grote vastberadenheid en de wens om telkens opnieuw te verrassen, maakt KARAJA van make-up een ervaring die de creativiteit van de consument aanspreekt en haar meeneemt naar een wereld vol kleuren en schoonheid.

Toewijding aan ecologische en ethische Waarden

Bij KARAJA streven we naar gezamenlijke groei met een speciale toewijding, niet alleen aan modetrends, maar ook aan de toenemende ecologische en ethische behoeften. We zetten ons voortdurend in om weloverwogen en verantwoorde keuzes te maken voor het welzijn van mens en planeet.

Italiaanse creativiteit en ervaring

KARAJA is een Italiaans bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de cosmetica-industrie. De innovatieve ideeën, voortgekomen uit Italiaanse creativiteit en jarenlange ervaring, vormen nu de kern van KARAJA. Ze zijn het resultaat van een zorgvuldige marktanalyse om de smaak en gevoeligheden van zowel Italianen als Europeanen te begrijpen.

Functionaliteit en flexibiliteit

Functionaliteit en flexibiliteit zijn voor ons essentiële concepten die onze aandacht voor een geglobaliseerde en multi-etnische markt weerspiegelen. De merknaam “KARAJA” is geïnspireerd door de Braziliaanse etnische groep “Karajá”, waarin vrouwen een cruciale rol spelen, zoals bij lichaamsversiering en het maken van keramische poppen. Deze oude tradities hebben ons bedrijf geïnspireerd en worden weerspiegeld in onze mascottes, de keramische poppen die de vrouwelijke schoonheid vieren, net zoals onze make-up dat doet.

Onze brede productievisie

De productievisie van KARAJA gaat verder dan cosmetica en strekt zich uit tot mode, waaronder kleding, fotografie, grafische vormgeving en reclame. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons synoniem met de zorgvuldige selectie van zeer functionele en technologische grondstoffen. De internationale ervaring garandeert kwaliteit, aangezien we vanaf het begin voldoen aan de strenge voorschriften van de FDA, die strenger zijn dan de Europese. Daarnaast worden al onze producten microbiologisch getest en zijn we milieubewust, zonder dierproeven te doen.

Innovatie en onderzoek

Innovatie en onderzoek vormen de kern van onze missie: het vervullen van de wensen van een steeds geavanceerder en diverser publiek. We bereiken dit niet alleen door het ontwikkelen van innovatieve kleuren en exclusieve formules, maar vooral door de voortdurende zoektocht naar nieuwe grondstoffen die onze make-up uniek maken. Dit is vooral belangrijk in de professionele sector, waar hoge huidtolerantie een essentiële vereiste is.