Di MarniOver ons

Als familiebedrijf Di-Marni zijn wij de exclusieve verdeler van Alissa Beauté & Karaja, merken met een unieke kwaliteit en een verhaal. Wij staan als familie helemaal achter dit verhaal en dit delen we ook graag met jou als schoonheidsspecialiste. We staan voor meer dan enkel leverancier van jouw producten, we bouwen graag aan lange termijnrelaties, waar we weten wat we aan elkaar hebben.

Bij het opstarten van onze schoonheidssalon zijn wij terecht gekomen bij de producten van Alissa Beauté. Al snel ontwikkelde zich de liefde voor dit merk, waar wij in onze eigen salon uiteraard nog met heel veel liefde mee werken. Dit is zo uitgegroeid dat wij nu u & andere schoonheidsinstituten mogen voorzien van dit prachtige merk.

Onze aanpak

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we je graag ons team & Alissa Beauté en haar producten voor. We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen om jou en je salon te helpen uitgroeien tot een waardevolle Alissa Beauté-salon in jouw omgeving.

Persoonlijke aanpak

Uit ervaring in de beauty branche weten we dat transparantie en een persoonlijke aanpak onmisbaar is. Wij willen iedere klant een aanpak op maat aanbieden. Samen zoeken we naar mogelijkheden en resultaten. Geen startorder bij je eerste bestelling en geen standaard startpakket. Samen stellen we een pakket samen die perfect aan jou wensen aansluit.

Kwaliteit vinden we erg belangrijk bij Di-Marni. Wij bieden de beste producten, producttraining, opleidingen en opvolging van kortbij. We geven jou en jouw bedrijf de nodige ondersteuning die je verdiend.

Tijdens verschillende evenementen en trainingen brengen wij onze verschillende partners samen, want samen sparren met salons met dezelfde visie als ons en jou, brengen nieuwe, mooie inzichten. Elkaar laten groeien is waar we voor staan.

Marketing

Buiten de passie voor alles wat met beauty & huidverbetering te maken heeft Nina ook een groot hart voor marketing en communicatie. Tijdens haar studie marketing-communicatiesupport heeft zij de nodige kennis opgedaan om u te kunnen voorzien van waardevolle marketingcampagnes en social media beheer. Deze kennis delen we graag met jou. Alles om jouw salon te laten groeien!

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Einde 7
3790 Sint-Martens-Voeren

Contact

info@di-marni.be

Tel. Marco: +32 4 99 91 88 29
Tel. Diana: +32 4 99 91 88 28