Di MarniTrainingsdag Alissa Beauté – 25 februari 2024

Trainingsdag Alissa Beauté – 25 februari 2024

We nodigen je bij deze graag uit voor de eerste trainingsdag van het nieuwe jaar op zondag 25 februari 2024!

Het is als salon belangrijk om up-to-date te blijven van veranderingen en nieuwigheden binnen de beauty-sector & binnen de wereld van Alissa Beauté. Alissa Beauté vernieuwd en verbeterd voortdurend hun producten en zoals je merkt komen er regelmatig nieuwigheden bij.

Om de beste service te kunnen bieden aan jouw klanten, is het niet geheel onbelangrijk om jezelf regelmatig bij te scholen en alle ins-and-outs te weten over de producten waarmee je werkt. We merken dat er regelmatig onwetendheid is omtrent welke producten te gebruiken, welke lijn dient voor welk huidtype, wanneer en hoe bepaalde producten te gebruiken, welke Bio Actives gebruiken,… Graag zouden we hier dieper op in gaan.

Buiten het verlenen van (huidverbeterende) gelaatsbehandelingen in je salon, komt er nog meer bij kijken zoals marketing, social media, sales,… We maken op deze trainingsdag ook hier tijd voor. Hoe breng je jouw salon naar buiten? Hoe presenteer je jezelf op social media en wat is relevant om te delen?

Home care producten verkopen kan één van jouw grootste inkomensbron zijn. Maar hoe verkoop je dit aan je klanten?

Wanneer?

Zondag 25 februari 2024

Van 11.00u tot +/- 16.00u

Waar?

Schuttershof

Kerkstraat 17

3790, Sint-Martens-Voeren

Wat staat op de planning?

  • Diepgaande presentatie over de verschillende lijnen van Alissa Beauté met als specificatie: welke lijn en welke producten gebruik ik voor welke huid? Met uiteraard de mogelijkheid om alles te vragen omtrent producten en het gebruik ervan.
  • Uitgebreide voorstelling van een huidverbeterende behandeling met een Alissa Beauté lijn inclusief Bio Active serums + Ultrasonic Scrubber
  • Marketing / social media / sales presentatie

Voordelen van deze Alissa Beauté trainingsdag:

  • Plaats je op deze trainingsdag een bestelling, dan maak je gebruik van 20 % korting op je gehele bestelling. + promotie op de Ultrasonic Scrubber (Enkel wanneer je aanwezig bent op deze dag, niet online.)
  • Er komen heel wat mooie nieuwigheden in het voorjaar van 2024! Hoor & zie alles als eerste.
  • Til je eigen Alissa Beauté kennis naar een hoger niveau.

Wil je graag deelnemen aan deze dag? Meld je dan aan voor 22 februari 2024 via info@di-marni.be.

 

We hopen je (weer) te kunnen ontmoeten op deze leerzame dag! 😊