Di MarniDI-MARNI – nieuwe exclusieve Alissa Beauté verdeler

DI-MARNI – nieuwe exclusieve Alissa Beauté verdeler

Vanaf 1 maart 2023 mogen wij, Diana, Marco & Nina ons de nieuwe trotse exclusieve verdeler van Alissa Beauté voor België noemen. Vanaf dat moment staan wij in voor de distributie van dit prachtige merk naar verschillende beautyprofessionals in het hele land.

Als familiebedrijf staan we in voor een persoonlijke aanpak met korte lijnen. We vinden het belangrijk dat we een persoonlijke begeleiding kunnen geven om jouw salon te laten uitgroeien naar een waardevolle Alissa Beauté-salon in jouw omgeving. We staan voor meer dan enkel leverancier van jouw producten, we bouwen graag aan lange termijnrelaties, waar we weten wat we aan elkaar hebben.

Kwaliteit vinden we erg belangrijk bij Di-Marni. Wij bieden de beste producten, producttraining, opleidingen en opvolging van kortbij. We geven jou en jouw bedrijf de nodige ondersteuning die je verdiend.

Tijdens verschillende evenementen en trainingen brengen wij onze verschillende partners samen, want samen sparren met salons met dezelfde visie als ons en jou, brengen nieuwe, mooie inzichten. Elkaar laten groeien is waar we voor staan.