Di MarniNIEUW: TIMELESS

NIEUW: TIMELESS

Wil je het effect van retinol, maar zonder de bijwerkingen en irritatie? Probeer dan Timeless.

Het Italiaanse professionele dermocosmeticamerk Alissa Beauté komt dit najaar met een nieuwe lijn “TIMELESS” voor huidvernieuwing en verheldering. Timeless bevat een werkzame stof die we “Retinol-like” noemen, omdat het dezelfde en in veel opzichten betere effecten heeft dan klassieke retinol, maar dan zonder geleidelijke gewenning, irritatie, branderigheid of prikken, roodheid en last but not least het hele jaar door te gebruiken, zelfs overdag, omdat het niet fotosensibiliserend is. Ook geschikt voor de gevoelige huid!

Welke stoffen worden retinolachtige stoffen genoemd? Het zijn stoffen die zich kunnen binden aan de retinoïnezuurreceptoren die we in onze huid hebben. In Timeless is deze stof Revinage, een plantaardig extract dat een vernieuwende werking, antioxidantwerking en kalmerende eigenschappen heeft. Het vermindert zichtbaar rimpels en expressielijntjes en egaliseert de teint.

Revinage® voordelen
– Heeft een verzachtende werking
– Controleert de vettigheid van de huid
– Verlicht de huid
– Controleert de huidbarrière
– Bereikt de diepste lagen van de huid in 4 uur
– Hoge stabiliteit tegen fotodegradatie en oxidatie

Een gezond microbioom is ook essentieel voor een mooie huid. Aan het Timeless serum van Alissa is daarom gefermenteerd haverextract toegevoegd, dat probiotica, prebiotica en postbiotica bevat en daarnaast een kleine hoeveelheid fruitzuren, die het effect van verzachting van de huid versterken.