Di MarniNIEUW BIJ DI-MARNI: KARAJA MAKE-UP

NIEUW BIJ DI-MARNI: KARAJA MAKE-UP

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Di-Marni een nieuw en gerenommeerd merk toevoegt aan ons assortiment: KARAJA. Dit Italiaanse merk, opgericht in 1985, staat bekend om zijn hoogwaardige decoratieve cosmetica en innovatieve professionele make-up.

Waarom KARAJA?

KARAJA biedt een uitgebreide reeks producten die speciaal zijn ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur en hun eigen persoonlijkheid willen uitdrukken. Wat KARAJA bijzonder maakt, is de combinatie van veilige en effectieve formules die niet alleen schoonheid bevorderen, maar ook de gezondheid van de huid waarborgen. Elk product straalt de elegantie, aantrekkingskracht en creativiteit uit die typisch Italiaans zijn.

Uitmuntende Kwaliteit en Innovatie

De missie van KARAJA draait om uitmuntende kwaliteit en constante innovatie. Het merk streeft ernaar om make-up te transformeren in een creatieve ervaring die gebruikers meeneemt naar een wereld vol kleuren en schoonheid. Dit wordt ondersteund door een betrouwbare onderneming die exclusieve, hoogwaardige en technologisch geavanceerde producten maakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Ecologische en Ethische Toewijding

Bij KARAJA staat gezamenlijke groei centraal, met speciale aandacht voor ecologische en ethische waarden. Het merk maakt weloverwogen en verantwoorde keuzes voor het welzijn van mens en planeet, wat perfect aansluit bij de waarden van Di-Marni.

Italiaanse Creativiteit en Ervaring

Met meer dan dertig jaar ervaring in de cosmetica-industrie combineert KARAJA Italiaanse creativiteit met innovatieve ideeën. Deze zijn het resultaat van zorgvuldige marktanalyse en begrip van de Europese smaak en gevoeligheden.

Functionele en Flexibele Producten

KARAJA hecht veel waarde aan functionaliteit en flexibiliteit, wat weerspiegeld wordt in hun aandacht voor een geglobaliseerde en multi-etnische markt. De naam “KARAJA” is geïnspireerd door een Braziliaanse etnische groep waarin vrouwen een cruciale rol spelen, net zoals de producten van KARAJA de vrouwelijke schoonheid vieren.

Brede Productievisie

De productievisie van KARAJA gaat verder dan cosmetica en omvat mode, kleding, fotografie, grafische vormgeving en reclame. Kwaliteit en veiligheid staan voorop, met strenge naleving van FDA-voorschriften en microbiologische testen. Bovendien zijn alle producten milieubewust geproduceerd, zonder dierproeven.

Innovatie en Onderzoek

Innovatie en onderzoek vormen de kern van KARAJA’s missie. Het merk blijft voortdurend nieuwe grondstoffen en technologieën ontdekken om unieke en hoogwaardige make-up te bieden, met een hoge huidtolerantie, essentieel voor de professionele sector.

Ervaar KARAJA bij Di-Marni

We nodigen je uit om de prachtige wereld van KARAJA te ontdekken en te ervaren. Laat je inspireren door de innovatieve producten en geef je klanten de kwaliteit en creativiteit die ze verdienen. KARAJA is nu verkrijgbaar bij Di-Marni – waar schoonheid en gezondheid samenkomen.